Oldtimer Show Budapesta - 2013

 

2013-10-01

Dragi iubitori de nostalgie!
Societatea Comerciala Oldtimer Show organizeaza expozitia anuala de inchidere de sezon de automobile oldtimer la Centrul de Evenimente SYMA intre 25-27 octombrie 2013. Evenimentul va avea loc zilnic intre orele 9-18!
Multicunoscutul eveniment Oldtimer Show va ofera lucruri noi si in acest an. La eveniment vor fi expuse 300 masini de epoca. Va prezentam o expozitie noua! Evenimentul va fi completat de "Expozitia Masinariilor Antice".
Expozitia nu va contine doar prezentare statica, veti putea admira si tractoare vechi de peste 100 de ani chiar puse in functiune. Din ora in ora va fi pusa in functiune câte o masinarie. Admiratorii de motorizatii pot deja sa-si pregateasca organele de miros si camerele de filmat/fotografiat.
in sala de expozitii, cu un aer elegant de salon vor fi expuse masini si motoare veterane de mare valoare. Pe lânga automobile de occident vor fi prezentate deasemenea aproape toate tipurile de masini din era Red Star. De aceasta data nu pe o baza de MERKUR ci pe o suprafata de 8.000m patrati in sala SYMA. Muzica de epoca, gazde imbricate in haine de epoca si obiecte retro reda o atmosfera nostalgica din aceea perioada.
Vizitatorii se pot odihni in cafeneaua de inalta calitate aflata in incinta Salii de Evenimente. in preajma toaletelor, vor fi situate, ca de obicei, scaune. De ingrijirea sanatatii se va ocupa echipa de medici de la Oxyteam. Nu am uitat nici de distractia copiilor. in cabina din spatele Salii SYMA ei se vor putea juca pe simulatorul auto, in timp ce parintii se fotografiaza alaturi de masini de epoca. Bineinteles, si parintii vor putea duce acasa cadouri sub forma de reviste colorate.
Biletele de intrare vor putea fi cumparate la fata locului in timpul programului, cu plata in numerar, cu card bancar, sau cu card SZEP. Posesorii cardurilor SZEP OTP, K&H si MKB vor putea plati numai din conturile SZABADIDO. Locul de schimb al cardurilor SZEP va fi in pasaj. Biletele pot fi achizitionate si in avans intre 1 iulie – 24 octombrie in reteaua nationala www.ticketportal.hu
Pretul biletelor:
Adulti: 4000 HUF (peste 14 ani)
Copii: 2500 HUF (3-14 ani, sub 3 ani intrarea este gratuita)
Bilet de familie: 11000 HUF (2 adulti si 2 copii)
Pentru persoane cu scaun cu rotii: 2000 HUF (intrarea nu este permisa numai pe baza legitimatiei de invaliditate).
Pentru scoli si firme pretul este redus, oferim bilete de grup in cazul achizitionarii a 100 de bilete in avans.

Sursa: oldtimershow
Numar de vizite: 3148