Vand Black cab LTI Fairway Carbodies Taxi londonez de epoca- Masina pt evenimente (1997) - 6500   

Vānd taxiu londonez retro cu aspect de epoca, anii \\\'50, celebrul taxi Carbodies London black cab (marca LTI Fairway Driver FX4). An fabricatie 1997, motor 2.7L diesel (Nissan) 66 CP, foarte fiabil cu peste 2 milioane de km durata de viață! Ideal de inchiriat pentru nunti sau alte evenimente. Masina a fost recent renovata și are aspectul ideal prezentării la evenimente ! Interior- exterior original. Foarte spatios, incapator cu 6 locuri (5 + 1 sofer). Inmatriculat RO. Masina nu a fost forjata deoarece nu a lucrat pe taximetrie ci a efectuat transferuri ocazionale de la aeroport pentru clienții unui hotel de lux din Londra! Arata si functioneaza impecabil, fiind curat īn interior, fără rupturi și zgārieturi interior - exterior !
Recent a fost efectuata o revizie mai serioasa, fiind schimbate mai multe consumabile, de asemenea a fost schimbata bateria, pompa de apa, antigelul, uleiul etc.
ITP valabil pana in noiembrie 2019! Bateria și pompa de apa in garanție! Toate actele īn regula, inclusiv certificatul fiscal! Pentru alte detalii sau poze, nu ezitați să contactați! Rog seriozitate! Mulțumesc

Tipul anuntului: Vand 
Categoria: Autoturisme
Model/Titlu: Black cab LTI Fairway Carbodies Taxi londonez de epoca- Masina pt evenimente
An fabricatie: 1997
Data postarii: 2019-03-30
Pret: 6500
Persoana de contact: Istvan
Telefon: 0744501845
Email: protejat
Localitatea: Targu Mures
Judet: Mures
Contacteaza pe e-mail