2017-06-29 - 2017-07-02
Tulcea, Constanta  
Danube Delta Rally 2017

Pentru ca tot mai multa lume este nedumerita, suntem in masura sa va anuntam data certa a desfasurarii evenimentului DANUBE DELTA RALLY 2017.
Evenimentul organizat de Clubul Sportiv Nautic Motorsport, in parteneriat cu Consiliul Judetean si Primaria Tulcea, va avea loc in data de 29 iunie - 2 iulie 2017.
Din motivele pe care le-am comunicat saptamanile trecute, clubul nostru a decis prin Hotararea Adunarii Generale, dezafilierea din cadrul Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, cel putin pana la revenirea acesteia la un management competent si profesionist.
Danube Delta Rally 2017 se va organiza sub egida:
- Federatiei Internationale a Automobilului - FIA
- Federatiei Internationale a Vehiculelor Istorice - FIVA
- Automobil Club Roman - ACR - in calitate de Autoritate Sportiva Nationala
- Retromobil Club Romania - RCR - Autoritate Nationala FIVA
La modul concret, Danube Delta Rally 2017, va avea un nou format, urmarind in acest fel continuarea promovarii judetului Tulcea si din 2017 si a judetului Constanta.
Raliul va contine atat probe speciale de asfalt, cat si de macadam, iar clasele vor fi:
- Rally - asflat sau macadam
- Coasta - asfalt
- Istorice - asfalt
- Supercar - asfalt
- Baja / Rally Raid - macadam (cu putin noroc vom putea revedea clasa camioanelor)
- Motociclete Enduro / ATV - macadam
- Drift - asfalt
- Amatori / Incepatori - asfalt
Stiut fiind faptul ca raliul de la Tulcea este unul dintre cele mai indragite raliuri din Romania, am considerat oportul sa oferim concurentilor clasei Rally posibilitatea de a putea opta pentru suprafata de desfasurare: asfalt sau macadam.
Conceput ca un Festival de Motorsport, reunind aproape toate disciplinele din motorsport, Danube Delta Rally 2017 va debuta cu Startul Festiv din Piata Civica - Tulcea, in data de 29 iunie 2017. Parcul de Service si Parcul Inchis vor fi amplasate pe Faleza din Tulcea.
La inceputul anului vom comunica progresiv, detaliile cu privire la modalitatea concreta de desfasurare a competitiei, traseele si programul de desfasurare.
Va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi!

Pentru multe detalii: click aici
Organizator: Clubul Sportiv Nautic MotorsportPentru a sugera, lista alte evenimente va rugam folositi formularul de contact, click aici